Friskvård

Friskvård

Smärta

Smärta i olika kroppsdelar kan uppstå när kroppen utsätts för ensidig belastning under en lång tid.

Vill Du ha hjälp med allsidig träning eller vill Du veta hur Du tränar en särskild muskel? Fråga oss, vi hjälper Dig.

Tid

Vi behöver alla investera tid i oss själva men ibland finns inte den tiden. Vi här på Hälsostudion erbjuder möjligheter att få maximal träning på minsta möjliga tid. Våra lunchpass är utformade så att man antingen hinner tillbaka till jobbet eller iväg på något annat brådskande. Lunchpassens längd varierar mellan 30-45 minuter och finns från måndag till fredag.

Känner Du stressen flåsa Dig i nacken och har Du dessutom svårt att hinna till lunch eller passtider? Inga problem – vi skräddarsyr Ditt program för att passa den tiden Du har, med fokus på vad som är viktigast för just Dig.

 

 IMG_2142-editEditFöretag

Att ha en frisk och smärtfri personal är grundläggande för alla företag. Hur kan man som företagsledare hjälpa till att motverka uppkomsten av arbetsrelaterade skador? Att förespråka en sund livsstil är en bra väg att gå för att hålla sin personal hel och frisk. Människor som tränar regelbundet och på rätt sätt har lättare för att undvika arbetsskador på grund av att kroppen är förberedd och stärkt för att klara av olika belastningar i arbetet och på fritiden. Rätt sätt innebär att man tränar utifrån just den specifika arbetssituationen och ser till det enskilda företaget. Man bygger ett träningsprogram som tar sin utgångspunkt i de faktiska arbetsmomenten.

Onda axlar och nackar kan uppstå inom många yrken men orsakerna varierar. Vi jobbar mycket med just förebyggande och rehabiliterande träning för människor med arbetsrelaterade problem.

Vi kommer gärna ut till Ert/Ditt företag och informerar om träning och friskvård.